a

Sıkça Sorulan Sorular

Site'de ara

Soruyu

Sorunuzun yanıtını bulamadınız mı? Web sitemizde aratmayı deneyin.

1. Kargo gönderim süresi nedir?

Siparişiniz onaylandıktan sonra 1-2 gün içerisinde siparişiniz adresinize teslim edilir. Kargo takip numaranızla sipariş durumunu izleyebilirsiniz.

2. Satın aldığınız ürünleri iade edebilir misiniz?

Satın aldığınız ürünleri 7 gün içerisinde herhangi bir gerekçe belirtmeksizin iade edebilirsiniz. İade koşulları ve detaylı bilgi için “Mesafeli Satış Sözleşmesi” sayfasını inceleyebilirsiniz.

3. Uluslararası siparişler kabul ediliyor mu?

Ne yazık ki şimdilik uluslararası siparişleri kısıtlı olarak kabul edebiliyoruz.

4. Hangi online satış platformlarında varız?

Trendyol, Hepsiburada ve Çiçeksepetinde mağazalarımızı bulabilirsiniz.

5. Ürünlerimiz orjinal mi?

Ürünlerimizin distribütörlüğünü biz üstlenmekteyiz, ürün tedarik hattımız yalnızca üretici firmadandır herhangi bir aracı yahut toptancı ile alışveriş yapmıyoruz. İlgili bilgilere UTS(Ürün Takip Sistemi) üzerinden ürünlerimize ait barkodları sorgulayarak ulaşabilirsiniz.

6. Ürünlerde koruma bandı var mı?

Ürünlerimiz hiçbir dış müdahale yapılmaksızın ve kesinlikle orijinal paketleri açılmadan, üreticiden tedarik edildiği şekliyle, sevkiyat öncesi koruma amaçlı patpatlı ambalajlara sarılarak gönderilmektedir. Koruma bandı her üründe yer almamaktadır. Bazı durumlarda sevkiyat esnasında koruma bandı hasar görmüş olabilir fakat ürünlerin açılmış olması asla mümkün değildir. Teslim edilen ürünlerin açılmış olabileceğini düşünüyorsanız gerekli iade işlemlerini başlatabilmek ve durumdan bizi haberdar edebilmek için destek ekibimiz ile rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.

7. Ürünler hakkında detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim?

Tüm ürün sayfalarında, ürün açıklamasıyla birlikte; kullanım talimatları, içerik listesi ve içeriklerin etkilerine dair bilgiler, kullanım önerileri vs gibi ek bilgilere de yer vermeye çalışıyoruz. Ürün sayfasında aradığınız sorunun cevabını bulamazsanız rehber sayfalarımıza ve blogumuza göz atabilir ya da mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

8. DR. CELLIO yeni ürünlerini nasıl seçer?

K-Beauty ürünlerini yakından takip ediyor, seçtiğimiz ürünler konusunda hassas davranıyoruz. Sizlere sadece en iyi K-Beauty ürünlerini sunmaya gayret ediyoruz. Kriterlerimize uymayan ürünleri eliyor ve onları üretmeyerek kalite standardımızı koruyoruz.

Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us