a

About Us

Nedir?

DR. CELLIO

Kore kozmetiğinin popülerliği tüm ülkelerde gün geçtikçe artmaktadır. Kore’lilerin cilt sağlığına verdiği önem doğrultusunda üretilen bu ürünler, pek çok kullanıcı tarafından severek kullanılmaktadır. DR. CELLIO sizler için Güney Kore'de üretilen ürünleri tedarik etmeyi amaçlamaktadır.

K-Beauty Nedir?

Kore kozmetiği ve Kore güzellik anlayışı, Kore’de adeta nesilden nesile aktarılan bir mirastır ve doğal içeriklerle doludur. Ürünler birçok doğal içerikle üretildiğinden daha iyi sonuçlar elde edilmektedir. Bir gelenek olarak Kore kozmetiği, sert ve yoğun kimyasalların cilde temasını engelleyerek, doğadan elde edilen içeriklerle ürün oluşturma eğilimidir.

K-Beauty Ürünleri Nelerdir?

Kore Kozmetiği içerisinde çok fazla kategori barındırmaktadır. Nemlendiricler, tonikler, saç bakım ürünleri, maskeler, serumlar, esanslar, güneş ürünleri ve makyaj gibi kategorilerle komple cilt bakımını kapsayan Kore kozmetiği, her geçen gün ününe ün katan markalarıyla büyümeye devam ediyor.

Neden K-Beauty'i Tercih Etmeli?

Kore cilt bakım rutini, genel olarak bilinen cilt bakım rutininden bazı farklılıklar göstermektedir. Kore’deki anlayışa göre cilt bakım rutininde, dümdüz ve olağan cilt bakım aşamalarına sadık kalarak düzenli olarak cilt bakımı yapmak değil, cildin ihtiyaçlarına göre belirlenmiş adımlara sahip olmak önemlidir.

Bültene

ABONE OL

    Love your skin!

    CİLDİNİZİ ÖNEMSEYİN VE DAİMA GENÇ KALIN

    d

    MAKALELERİMİZ

    Bloğumuzdan sizin için derlediğimiz yazıları okuyabilir ve K-Beauty hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    Back to top
    Welcome

    Organic products

    Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
    Follow and socialize with us